Knipsel uit de Leusderkrant Nov 2013 naar aanleiding van mijn duo expositie met Ali van Wessem

 

Uit de Leusderkrant van 24-11-2013

Duo expositie Leusdense kunstenaars In de Academie voor Psychologica exposeren Ria Bindels met beeldhouwwerken en Ali van Wessem met schilderijen. De muzikale opening is om 16.00uur met Mister Morris en zijn caisadrum. Iedereen is welkom van 16.00u tot 18.00u, Larikslaan 6 in Leusden.

De beelden en schilderijen staan opgesteld in verschillend ruimtes van het gebouw. Ria Bindels en Ali van Wessem beiden woonachtig in Leusden organiseerden al eerder samen succesvolle kunstexposities. Het inrichten en plaatsen van hun kunst in de onlangs geopende Academie voor PsycoLogica vormde een nieuwe uitdaging voor hen. Ali van Wessem werkt al vele jaren bij de schildersgroep De Vrije Kwasten. Zij voelt zich als schilders niet gebonden aan een vaste stijl, maar is altijd bezig met het zoeken naar nieuwe uitdrukkingsmogelijkheden, waarbij kleuren een bron van inspiratie zijn. Ria Bindels Sluit hierbij naadloos aan wat haar werk en instelling betreft. Haar motto is: zoals de zon de bloemen kleurt, zo kleurt de kunst mijn leven. Ook zij gaat geen enkele uitdaging uit de weg en voelt zich vrij om die materialen, steensoorten of hout die haar op het moment aanspreken. Ria Bindels is in Leusden al jarenlang actief als yogaleerkracht en enthousiast wandelaar. In Kasteel Stoutenburg waar zij yogales geeft, maakte zij kennis met de muziek van Morris Weijers uit Amersfoort. Hij speelt op de caisadrum. Mister Morris zorgt voor de muzikale omlijsting tijdens de kunstzondagmiddag op 1 december van 16.00u tot 18.00u.

 

Locatie: Larikslaan 6, 3833 AM Leusden Kunstzondagmiddag expositie van Ria Bindels en Ali van Wessem. Locatie: larikslaan 6, larikslaan 6, Leusden