De uitnodiging De sponsors

Zaterdag 2 en zondag 3 november 2013 van 11.00 tot 17.00 uur

Vorig jaar exposeerde Artiplu, met veel plezier en succes, in het historische Koetshuis “de Heiligenberg” te Leusden. Het monumentale pand vormde een prachtig decor waardoor de hedendaagse kunst volledig tot haar recht kwam.
De nostalgische, robuuste ambiance heeft ons geënthousiasmeerd. Het vormde een samenspel tussen huiselijke gezelligheid en “galerie allure”.
Ook dit jaar zal het voltallig kunstenaarscollectief haar werk tentoonstellen. Realistische en abstracte schilderijen, beelden, keramiek, gedichten, fotografie en Chinees glasschilderen.


Naast de expositie van Artiplu wordt het een creatief evenement. De “Buitenplaats de Heiligenberg” wordt bemand door AVU Kunstkader. Hier wordt u wellicht geprikkeld zelf met penseel en doek aan de slag te gaan. Zij zullen u graag adviseren als het gaat om professionele teken- en schildermaterialen waaronder papier, doeken, penselen en verschillende soorten verf.
Tevens kunt u kennismaken met Ruud van der Graaf. Hij presenteert de mogelijkheden die er zijn ten aanzien van reproductiefotografie. Met voorbeelden laat hij de verschillen zien tussen “zelfgemaakte” foto’s en foto’s gemaakt door een professioneel fotograaf.
In de stand van De Hazelaar, leverancier van gereedschap en materiaal voor beeldhouw- en restauratiewerken, zullen o.a. cursisten van Artiplu het werken in steen en boetseren met klei en plasticine demonstreren.

Olifant
Twee beelden die ook op de expositie te zien waren

Engel

 

 

De Artiplu-Expositie op 2 en 3 november j.l. in het Koetshuis van de Heiligenberg was een groot succes.

Meer dan 500 bezoekers bezochten deze expositie. Ik was een van de deelnemers van dit kunstenaars collectief.

Van mijn stenen en kunstwerken vloog er een "crazy bird" en een engel weg. Zo hoort dat te gaan.